ПЛР-ТЕСТУВАННЯ - 630грн
Close
Меню
Політика конфіденційності

ТОВ «Оптова аптека Алтея» (далі — Алтея) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів Алтеї в рамках надання послуг поштового зв'язку.

Алтея гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів медичних послуг (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту Алтея (далі – Послуги).

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Алтеєю.
Використовуючи Послуги Алтеї, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.
Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

Мета обробки персональних даних
Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

Збір персональних даних
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.
Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив'язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє Алтея, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при заповненні контактних форм (прізвище, ім'я, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для надання Послуг Алтеєю. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту Алтея. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Укрпоштою зобов'язань за Послугами.

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги.

Використання інформації Інформація, яку отримує Алтея, використовується для:
  • надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;
  • зв'язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Алтеї;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Алтеєю;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг

Передача інформації третім особам
Алтея може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов'язків за цими Послугами.

Поширення Алтеєю персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Алтеї, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень Політики інформаційної безпеки Алтеї.

Безпека
На веб-ресурсах Алтеї вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Алтея не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Алтеї, охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Права та обов'язки Користувача
Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Користувач зобов'язаній, зокрема, але не обмежуючись:
  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману.

Згода Користувача
Відповідно до Закону, Алтея здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.

Користувач може добровільно надає Алтеї згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.

Заповнюючи та відправляючи Контактну форму та сайті Алтеї, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб'єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Алтеєю.

Файли cookie
Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Алтеї. На сайті Алтеї можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам'ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Алтея зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані Алтеєю, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Алтеєю, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту Алтеї. Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.

Додаткова інформація
Алтея залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту admin@alteia.ua

Запис на прийом до лікаря